JASPLASTIK pogon GALANTA I NITRA

JASPLASTIK pogon GALANTA I NITRA

Fabrika za proizvodnju plastičnih delova za Samsung, Foxconn i autoindustriju..Posao u fabrici je manuelnog karaktera.

Pre podnošenja prijave i konkurisanja za ovu fabriku, pročitajte:


OPŠTE USLOVE
USLOVE KONKURISANJA
PRAVA I OBAVEZE

Uslovi konkursa

Muškarci i žene od 18 do 45 godina.

Uslovi rada

Radi se smjenama, u dogovoru sa koordinatorom, može se raditi i prekovremeno. Opis posla zavisi od pogona u koji Vas poslodavac rasporedi prilikom dolaska u fabriku. Mjesečni opseg radnih sati je između 160 i 250 časova.

PTC pogon - ljepljenje najlepnica na prednje poklopce. Sa unutrašnje strane ljepi se milimetarska gumica na visinu i na širinu prema modelu televizora 37, 40, 46, 50, 60 inča. Ovaj posao se preporučuje ženama zbog debljine prstiju jer je neophodna milimetarska preciznost. Postoji utvrđena norma, utvrđeno je na sat koji model i koliko komada moraju da zaljepe. Radi se u čistoj sredini sa klimatizacijom, nose se mantili i kape, i za njihovo nošenje mjesečno se dobija određen bonus.

SKH, EPS i LP pogoni - oblikovanje plastike i polistirena. Proizvode se prednji i zadnji poklopci, delovi za televizore i automobile BMW, Porše, plastična vrata itd. Radi se na mašinama, koje proizvode plastiku,provjerava se kvalitet proizvoda, ono što je suvišno se uklanja skalpelom i pakuje. Naravno, svaki dan na početku smjene objašnjava im se na šta treba da obrate pažnju da se ne bi pakovali loši komadi. Zapakovani komadi se potpisuju.

Plata i bonusi

Satnica u ovoj fabrici je 2,3€. Ukupna zarada na kraju mjeseca zavisi od broja odrađenih sati. Bonus za redovno prisustvo na poslu može iznositi od 30 do 100€. Uslov za dobijanje ovog bonusa je da nemate nijedan neopravdan izostanak u toku meseca, da nemate kazne i da niste prekinuli ugovor prije isteka 90 dana. Radnici u PTC pogonu dobijaju 1€ po odrađenom danu za nošenje uniforme.

Hrana

Jasplastik ne obezbeđuje hranu u fabrici ali dobijate 1,75€ za svaki odrađen dan i ta naknada za hranu se isplaćuje zajedno sa platom.

 
 

ŽELITE DA ZNATE VIŠE O NAMA?


Kontaktirajte nas