O nama

Briga o radnicima je naš posao.

First Trading Agency

First Trading Agency je konsultanska kuća sa sjedištem u Banjoj Luci. Poslovna jedinica i kancelarije agencije nalaze se u Banjoj Luci u ulici kralja Petra I Karađorđevića (preko puta Narodnog pozorista Republike Srpske kod kafica Igra Mecka). Zbog obima posla u budućnosti planiramo da otvorimo svoja predstavništva i u drugim sredinama. Direktor firme First Trading Agency je gospodin Janko Kantar, koji za sobom ima dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudskim resursima. Za naše klijente, obezbjeđujemo selektovanu radnu snagu u skladu sa njihovim individualnim potrebama. Naša baza radnika sadrži više od 10 000 radnih biografija različitih profila. Klijenti First Trading Agency su bosanskohercegovačke, srpske, slovačke i mađarske kompanije koje posluju u različitim industrijskim granama. Najviše radnika imamo u elektro i tv industriji, prehrambenoj industriji, turističkim kompleksima i auto industriji.

Sarađujemo sa više od 100 poslodavaca, kojima smo obezbjedili više od 8 000 radnika. Zadovoljstvo zaposlenih je naš prioritet broj jedan. Zaposleni imaju koordinatore tako da poslodavac nema toliko posla i brige oko radnika. Naš cilj je da se izgradi dugoročna saradnja sa našim zaposlenima ali i sa klijentima. Želimo da budemo prvi izbor u popunjavanju upražnjenih radnih mesta. Zadovoljni radnici doprinose efikasnijem radu na poslu i samim tim i boljim rezultatima samog poslodavca. Briga o radnicima je naš posao. Stavke kao što su isplate zarada, obračuni doprinosa, evidencija radnih sati, prevoz radnika, ishrana radnika su takođe naš zadatak. Sa praktičnog iskustva u segmentu logistike, mi razumijemo potrebu za stalnom obukom zaposlenih i zato pružamo obuku za naše zaposlene i kandidate za sve segmente tržišta industrije.


Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa.

Arthur Schopenhauer


Za naše klijente, obezbjeđujemo selektovanu radnu snagu u skladu sa njihovim individualnim potrebama. Naša baza radnika sadrži više od 10 000 radnih biografija različitih profila. Klijenti First Trading Agency su bosanskohercegovačke, srpske, slovačke i mađarske kompanije koje posluju u različitim industrijskim granama. Najviše radnika imamo u elektro i tv industriji, prehrambenoj industriji, turističkim kompleksima i auto industriji. Sarađujemo sa više od 100 poslodavaca, kojima smo obezbedili više od 8 000 radnika. First Trading Agency može da Vam pomogne u poslovanju Vaše firme na više načina. Pored gore pomenutih usluga pružamo Vam stručnu podršku u IT sektoru, web dizajnu, grafičkom dizajnu, video produkciji, organizovanju velikih događaja - eventa, proslava, poslovnih foruma, organizovanje kastinga i svega ostalog što je potrebno u današnjem modernom poslovanju. Za nama stoji dugogodišnje radno iskustvo. Svoje usluge smo pružali velikom broju domaćih preduzetnika i poslovnih kompanija.


Mi ZNAMO kako i šta je sve potrebno za MODERNO POSLOVANJE!

Popunite online prijavu

ŽELITE DA ZNATE VIŠE O NAMA?


Kontaktirajte nas