SAMSUNG pogoni Voderadi i Galanta

SAMSUNG pogoni Voderadi i Galanta

Samsung predstavlja jednog od najvećih svjetskih lidera u proizvodnji elektrotehnike. Pogoni u Voderadi i Galanti proizvode LCD panele i televizore. Poslovi su manuelnog karaktera, sklapanje dijelova za LCD televizore, kontrola materijala i pakovanje.

Pre podnošenja prijave i konkurisanja za ovu fabriku, pročitajte:


OPŠTE USLOVE
USLOVE KONKURISANJA
PRAVA I OBAVEZE

Uslovi konkursa

Muškarci i žene od 18 do 50 godina.

Uslovi rada

Prilikom dolaska u fabriku, radnici se upućuju u trening centar za obuku radnika i provjeru motoričkih sposobnosti radnika. Na osnovu prikazanih vještina u trening centru, poslodavac radnike prebacuje u pogon ili otpušta ukoliko ne zadovolje kriterijume. Boravak u trening centru je plaćen kao rad u pogonu. Radi se u dve smjene po 10 ili 12 sati ili tri smjene po 8 sati. Radi se radnim danima i subotom, nedelja je neradan dan. U zavisnosti od pozicije na kojoj radite, opseg radnih sati u toku mjeseca se kreće između 170 i 270 časova. Broj radnih sati, takođe, zavisi od perioda godine u kom radite.

Plata i bonusi

Satnica u ovoj fabrici je 2,3€. Ukupna zarada na kraju mjeseca zavisi od broja odrađenih sati. Bonus koji daje Samsung iznosi između 50-130€ dok bonus agencije FTA iznosi 50€. Uslovi za dobijanje oba bonusa je da nemate nijedan izostanak u toku mjeseca, da nemate kazne i da niste prekinuli ugovor prije isteka 90 dana. Samsung daje bonuse samo u periodima godine kada je proizvodnja povećana. U pogonu u Samsung Voderadi, dobijate 1€ po odrađenom danu za nošenje uniforme. Ukoliko odradite 2 ugovora u toku jedne godine, bez izostanaka i kazni, postoji mogućnost da dobijete ekstra bonus u iznosu od 250€.

Hrana

U oba pogona postoje kantine u kojima radnici imaju mogućnost izbora između kuvanih jela, sendviča, suvih obroka itd. Radnici dnevno imaju na raspolaganju 3,15€ koje mogu iskoristiti u kantinama.

 
 

ŽELITE DA ZNATE VIŠE O NAMA?


Kontaktirajte nas